Logistic equipment
handled with care

Rotom introduceert nieuwe Webshop


Logistiek Online

Met genoegen presenteren wij u onze Webshop. Ons brede assortiment aan logistieke producten binnen handbereik in één klik.

We staan graag voor u klaar om u te adviseren. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze online winkel: www.logistiekonline.nl

PLASTIC PALLETS

Plastic pallets kunt u gebruiken als veilige en duurzame ladingdrager voor het transporteren en opslaan van al uw goederen. In ons assortiment staan verschillende uitvoeringen kunststof pallets, deze zijn geschikt voor diverse toepassingen zowel voor eenmalig als voor meermalig gebruik. De standaard afmetingen zijn 800x1200 millimeter en 1000x1200 millimeter, hiernaast bieden bij ook halve europallets 600x800 millimeter, kwart pallets 600x400 millimeter, containerpallets en lichte modellen speciaal voor de luchtvaart. De plastic pallets voor industriële toepassingen leveren wij uit gerecycled materiaal. Voor gebruik in een hygiënische omgeving hebben wij plastic pallets die gemaakt zijn van zuivere grondstoffen zodat het product toegepast kan worden in een hygiënische omgeving. De plastic opzetranden zijn een extra aanvulling op ons assortiment. 

HOUTEN PALLETS

De houten pallets zijn in bijna alle uitvoeringen verkrijgbaar. U vindt bij ons een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte europallets en industriepallets met EPAL keurmerk, ook vindt u bij Rotom meerdere modellen CP pallets. Wij leveren houten pallets voor zowel eenmalig als meermalig gebruik. Wilt u na uw bestelling direct uw goederen en producten presenteren, dan zijn onze displaypallets in verschillende uitvoeringen een goede oplossing. Om de producten beter te kunnen beschermen tijdens het transporteren en opslaan van uw goederen zijn onze houten en metalen opzetranden een perfecte aanvulling in ons assortiment.

PALLETRANDEN

Met gebruik van de opzetrand kunt u van elke pallet een kist maken. De houten of kunststof palletrand is makkelijk te gebruiken voor een goede bescherming van uw goederen tijdens het transporteren, of als  u uw pallet tijdens het transporteren en opslaan wilt stabiliseren. De houten of kunststof opzetranden zijn voor alle pallets in vrijwel alle afmetingen verkrijgbaar. U kunt de houten of kunststof palletranden opstapelen tot een door u gewenste hoogte. Wij leveren opzetranden met vaste hoeken maar ook leveren wij houten en kunststof opzetranden met 4 of 6 scharnieren. De palletranden met scharnieren zijn inklapbaar, hierdoor blijven de transportkosten laag bij retourtransport. In onze collectie vindt u ook accessoires zoals stapelhoeken en deksels, deze accessoires maken het makkelijker om de pallets op te stapelen. Heeft u interesse? Voor meer informatie of wilt u grotere aantallen bestellen, neem dan contact op voor een voorstel.

VERPAKKINGSMATERIALEN


Verpakkingsmateriaal is bijna noodzakelijk voor het transporteren van goederen. Rotom heeft een breed assortiment aan materialen om uw artikelen te beschermen tijdens transport. Wij verkopen verschillende kartonproducten, dozen, palletboxen en hoekprofielen. Het kartonnen verpakkingsmateriaal is verkrijgbaar in verschillende maten, sterk, milieuvriendelijk en erg licht in gewicht. U kunt uw producten beschermen tegen beschadigingen met wikkelfolie, noppenfolie of golfkarton. Voor het dichten van uw verpakkingen hebben we verschillende soorten tape en omsnoeringsbanden. Folie, tape en omsnoeringsbanden zijn makkelijk te gebruiken met Rotom speciale dispensers. Gespen, zegels, hoekbeschermers en spanners voor omsnoeringsbanden maken het assortiment tot een geheel. Bij Rotom vindt u altijd een passende verpakking voor uw goederen!

MAGAZIJNKARREN

Voor intern transport zijn magazijn wagens in ieder magazijn en op elke werkplaats nodig. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan pompwagens en magazijnwagens. Met onze palletwagens, stapelaars en heftafels kunt u pallets en andere vrachten veilig verplaatsen en opslaan. Speciaal voor interne distributie of orderverzameling hebben wij een speciaal uitgebreid aanbod aan steekwagens, dolly’s en magazijnwagens. Voor bijna iedere toepassing vindt u bij Rotom een juiste platformwagen, etagewagen of tafelwagen. Voor een aantal bijzondere toepassingen leveren wij heftruckvoorzetapparatuur, zoals kantelcontainers, vatenklemmen en schepbakken. Voor een compleet aanbod aan producten die uw interne logistiek vergemakkelijken moet u bij Rotom zijn.

WINKEL LOGISTIEK

Winkellogistiek is een belangrijk onderdeel van retail of detailhandel. Met de juiste winkellogistiek is het een gemak voor uw klanten om door uw winkel, supermarkt, tuincentrum of bouwmarkt te bewegen. Om uw artikelen makkelijk te presenteren aan uw klanten vindt u bij ons metalen displaymanden en displaytafels in verschillende afmetingen. Ook leveren wij transportwagens, winkelwagens, boodschappenmandjes, klapkratten en vouwboxen in uiteenlopende modellen en uitvoeringen, zodat uw klanten op een makkelijke manier producten mee naar huis of kantoor kunnen nemen. Rotom heeft een breed assortiment om uw winkellogistiek te optimaliseren.

METALEN STAPELBAKKEN

Metaal bakken worden in Europese magazijnen en werkplaatsen vaak gebruikt voor intern transporten en opslaan van uiteenlopende goederen bijvoorbeeld, in de automotive en de installatiebranche. De metaalboxen worden ook gebruikt voor verzending en export. Het gebruik van de metalen stapelbakken is duurzaam en maatschappelijk verantwoord, u kunt de metaalboxen vaker gebruiken. Tevens zijn deze metaalboxen in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Bij ons vindt u EPAL-gecertificeerde gitterboxen, draadcontainers en metalen stapelbakken in verschillende afmetingen. U kunt een metaalbox maken op een houten of kunststof pallet door middel van de metalen opzetwanden. Bij Rotom vindt u precies de metaalbox die past bij uw speciale toepassing!

MAGAZIJNINRICHTING

Met goede mobiele opslagssystemen kunt u uw goederen effectief en veilig opslaan en intern vervoeren. De beschikbare ruimte, de aard van uw goederen en uw logistieke proces zijn belangrijk bij de keuze van uw magazijninrichting. Rotom heeft een groot aanbod aan artikelen voor de inrichting, zoals vaste en mobiele opslagsystemen en andere praktische benodigdheden. Naast stapelracks, leveren we ook big bag-racks en legbordstellingen. Voor een veilige en milieubewuste opslag van vloeistoffen heeft Rotom een breed assortiment aan lekbakken, retentiecontainers en vloeistof opvangbakken. Door gebruik te maken van markeringstape en aanrijdbeveiliging verhoogt u de veiligheid in en om uw magazijn. Bij Rotom vindt u alles voor een optimale magazijninrichting!

CATEGORIE MILIEU EN VEILIGHEID
Op iedere werkplek is milieu en veiligheid erg belangrijk. In ons assortiment vindt u verschillende producten voor een veilige en milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Voor afvalverwerking vindt u bij ons kleine afvalbakken als afvalcontainers met een capaciteit van 30 tot 1100 liter, voorzien van 2 of 4 wielen. De gekleurde deksels maken het scheiden en afvalinzameling gemakkelijk. De vloeistof opvangbakken zijn er in diverse maten en handig voor het opslaan of transporteren van vloeibare stoffen. Speciaal voor vervoer van gevaarlijke stoffen leveren we kunststof bakken met UN-keur. Voor de veiligheid van uw bedrijf kunt u handige accessoires gebruiken zoals markeertape, spiegels of een aanrijdbeveiliging.

PLASTIC BAKKEN

Plastic bakken worden vaak gebruikt voor transport en opslag  van goederen en producten maar niet de toepassingen artikelsortering, archiveren van documentatie of orderverzameling. Wij hebben een groot assortiment plastic bakken voor uw magazijn, werkplaats, productie, kantoortoepassingen of gewoon voor thuis. In ons assortiment vindt u inkapbare en vaste plastic bakken. Distributiekisten, draaistapelbakken, beugelbakken, euronormbakken, opvouwbare kratten en magazijnbakken vindt u bij ons in diverse maten en uitvoeringen. Ook vindt u in ons assortiment bijzondere KLT-boxen en UN-gekeurde bakken. Bij Rotom slaagt u altijd voor een plastic bak!

ROLCONTAINERS

In ieder logistiek proces is de rolcontainer een standaard hulpmiddel. Efficiënte distributieprocessen van goederen zijn afhankelijk van degelijke rolcontainers en dolly’s die wij als specialist in deze markt beschikbaar hebben. In ons assortiment zijn verschillende soorten rolcontainers verkrijgbaar. Wij kunnen rolcontainers uit voorraad leveren in de volgende uitvoeringen 2-heks, 3-heks en 4-heks rolcontainers in diverse afmetingen. In ons assortiment vindt u ook nestbare rolcontainers en order-verzamelcontainers. Voor belangrijke of dure goederen vindt u bij ons anti-diefstal rolcontainers. De rolcontainers zijn verkrijgbaar met insteekhekken en met klemhekken. Om een rolcontainer perfect geschikt te maken voor uw doel gebruikt u handige accessoires zoals legborden, textielspanbanden en een speciaal uitgebreid aanbod van zelf te monteren wielen.   


Contact

Klantenservice

  • Naar webshop
  • Ophaalservice
  • Inkoop service