Logistic equipment
handled with care

Verhuur en pooling

Verhuur van logistieke middelen (verhuurpool)
Pieken? Laat uw transport- en toevoerketen een paar tandjes hoger draaien met Rotom. Creëer extra tijdelijke opslagcapaciteit bij drukte rond feestdagen, seizoenspieken, spoedorders en acute opschaling in de productie. Voor welke verrassing u ook komt te staan: u beschikt binnen 24 uur over passend materieel. Rotom schrikt niet van hoge aantallen en kan putten uit een grote voorraad Mobile Racks (stapelrekken), rolcontainers, pallets en boxen. Overal en op elk tijdstip beschikbaar dankzij onze omvangrijke verhuurpool, verdeeld over twaalf depots in acht Europese landen.

Beheer van ladingdragers (pallet pooling)
Het transporteren van lege emballage is pure verspilling. Pooling met Rotom helpt de inzetbaarheid van ladingdragers te verhogen, de levensduur te verlengen, de totale kosten te verlagen en de belasting voor het milieu terug te dringen. Of het nu gaat om grondstoffen, halffabricaten of eindproducten; Rotom beheert en coördineert hoogwaardige poolsystemen voor elk type ladingdrager in elke industrie. Strategisch, praktisch, efficiënt. Het Europese netwerk, waarin toonaangevende palletproducenten deelnemen, faciliteert het hergebruik van ladingdragers, ongeacht het
type en de sector waarin ze worden ingezet. Tijd en materieel worden dus optimaal benut. Rotom verzekert u van de juiste ladingdrager, op het juiste moment, op de juiste plaats… tegen lagere kosten. Daar komt bij dat u via een geavanceerde web-applicatie (track & trace) uw ladingdrager 24 uur per dag kunt traceren en volgen. Rotoms idee van ontzorgen.

Rotom vrachtwagen met opdruk