Logistic equipment
handled with care

Opzetranden voor pallets: snel, simpel en economisch

Uw goederen zijn het meest kwetsbaar tijdens transport en opslag. Een veilige verpakking hoeft geen halszaak te zijn. Kies voor handige opzetrand. Daarmee maakt u van een pallet in een handomdraai een box. Compleet met deksels, stapelhoeken en scheidingswanden. De opzetranden zijn solide, gebruiksvriendelijk, vouwbaar, dus ruimtebesparend en modulair: het aantal randen groeit mee met het productvolume op de pallet.

Opzetranden zijn er in diverse afmetingen. Standaard: 600x800 mm. Euro: 800x1200 mm. Industrie: 1000x1200 mm. Liever een opzetrand op maat? Rotom produceert opzetranden met afmetingen van 500 tot 3600 mm. Gepersonaliseerd door bedrukking met uw logo in de door u gewenste kleur!
De houten opzetranden zijn vervaardigd van geschaafd vurenhout. Maar Rotom levert ook kunststof opzetranden. Metalen opzetwanden van gaas (universeel of geverfd). En voor goederen met een laag gewicht: lichtgewicht opzetranden van golfkarton.

Bekijk ons complete Opzetranden verhuur assortiment.

Sterk product

Gebruiksvriendelijk en duurzaam. Rotom’s opzetranden zijn letterlijk uit het goede hout gesneden. Verstevigd met gegalvaniseerde hoekscharnieren. Hierdoor zijn de randen vouwbaar, wat veel ruimte bespaart tijdens het transport. Wel zo economisch.
Afhankelijk van de hoeveelheid producten op de pallet, kunnen de randen tot variabele hoogtes worden gestapeld.

Accessoires

Rotom biedt ruime keuze in accessoires voor opzetranden. Scheidingswanden in hout en kunststof. Kunststof stapelhoeken. Verschuifbare vakverdelers. Palletafstandhouders. En om de lading af te sluiten: deksels in kunststof en hout (multiplex, vuren of spaanplaat), al dan niet afgewerkt met metalen hoeken.
Daarnaast levert Rotom kant-en-klare palletboxen van hout: in diverse afmetingen en met klapraam. Duurzaam, herbruikbaar, eenvoudig op te bouwen en te combineren.

Snel uw capaciteit opschalen? Rotom levert binnen 24 uur.