Logistic equipment
handled with care

Mobile Racks: flexibel opslaan

Combineer eenvoud met een hoge mate van efficiency. Verhoog uw opslagcapaciteit met Mobile Racks: het flexibele systeem voor laden, opslaan en lossen. Eenvoudig op te bouwen en af te breken. Compact en ruimtebesparend. Zeer geschikt voor moeilijk stapelbare goederen en goederen met afwijkende afmetingen. Ook leverbaar in speciale uitvoeringen.

“Een zeer flexibel systeem. Ideaal voor seizoenspieken. Praktisch en multifunctioneel. Enorm gewaardeerd door onze heftruckchauffeurs.” Mobile rack
Zomaar wat voordelen die onze klanten weten te noemen als wij hen vragen naar hun ervaringen met de Mobile Racks van Rotom. Daar komt bij dat Rotom beschikt over de grootste verhuurpool van Mobile Racks in Europa. Wat inhoudt: snelle en directe levering vanuit twaalf depots in acht verschillende landen.

101 rackoplossingen

Stroomlijn uw processen met Mobile Racks die het beste beantwoorden aan de eisen van uw transport- en toevoerketen. Er zijn enkele, dubbele en inklapbare racks (handig voor bijvoorbeeld huishoudelijke goederen). Er zijn speciale racks, uitgevoerd met gaaswand, vloeistofopvangbak en racks die geschikt zijn voor een efficiënte opslag van ‘big-bags’. En niet te vergeten: racks in klantspecifieke uitvoering, bijvoorbeeld met een extra vorkgeleiding. Zo biedt Rotom 101 rackoplossingen voor de voedselindustrie, het agrarische bedrijf, doe-het-zelfketens en andere sectoren. Tot slot mag u weten dat Rotom veel waarde hecht aan veilig en verantwoord werken. Alle standard Mobile Racks zijn TÜV goedgekeurd!

Bekijk ons complete Opslagsystemen verhuur assortiment.