Logistic equipment
handled with care

Verhuur van logistieke middelen

Wordt uw organisatie met seizoenspieken geconfronteerd? Heeft u te maken met een eenmalige order die andere eisen stelt aan uw logistieke middelen? Of voelt u er weinig voor om constant in logistieke middelen te blijven investeren. Geen probleem! Rotom beschikt over een enorme verhuurpool in Europa en kan u binnen 24 uur van de juiste logistieke middelen voorzien.

Maximale opslag flexibiliteit met “Huur Mobilracks” >>>
Heeft u seizoensgebonden producten die extra opslagcapaciteit vragen gedurende een bepaalde periode  huur dan de flexibele opslagrekken van Rotom. De stapelrekken zijn snel op te bouwen en hoeven niet verankerd te worden in de magazijn vloer. Het mobilrack stapel systeem is TUV gecertificeerd en garandeert  bij juist gebruik een veilig opslag.

Rotom Rolcontainers voor een efficiënte distributie >>>
Voor een goede, snelle en veilige levering van uw goederen naar de winkels wordt veelal gebruik gemaakt van rolcontainers. Omzet mislopen omdat uw goederen niet op tijd in de winkels staan is uit den boze, Rotom faciliteert onder meer grootwinkelbedrijven in food en nonfood, distributiecentra, groothandelshuizen  met een grote verhuurpool van nestbare en standaard rolcontainers.

Gitterboxen voor een uniforme toelevering >>>
Speciaal voor toeleveranciers in de automotive industrie verhuurt Rotom Eur-gitterboxen geproduceerd volgens de UIC 435-3 norm.
Voor meer info zie www.epal-pallets.de

Kunststof pallet boxen >>>
Rotom verhuurt palletboxen met gesloten wanden en geperforeeerde wanden, stapelbaar en inklapbaar.

De boxen worden verhuurt  t.b.v orderpick processen, fruit en groente oogst, evenementen, recycling van materialen, etc.

Kunststof en houten pallets >>>
Rotomm verhuurt kunststofpallets en houten pallets voor diverse doeleinden, daarnaast biedt Rotom palletpooling concepten.
Voor meer info zie www.2return.nl

Uiteraard voldoen al onze verhuurproducten aan de hoogste kwaliteitseisen en denken we graag met u mee over kostenefficiency. Kortom; al u flexibiliteit en vlotte levertijden belangrijk vindt, is het huren van onze hoogwaardige logistieke middelen de ideale oplossing.

Wilt U een logistiek product huren of leasen, maar zit dit product niet in het standaard verhuurprogramma van Rotom  neem dan contact op met onze verkoopafdeling, wij denken graag mee in het aanbieden van een logistieke oplossing.

Ga direct naar onze verhuur producten