Logistic equipment
handled with care
Rotom Nederland BV neemt activteiten Wilms Pallets BV over per 1 september
Geplaatst: Sep, 12, 2012
Rotom Nederland BV neemt activteiten Wilms Pallets BV over per 1 september

PERSBERICHT

Rotom Nederland BV neemt activiteiten Wilms Pallets BV te Maasbracht over

Rotom Nederland BV, leverancier van pallets en logistieke middelen voor transport en opslag, heeft per 1 september de volledige activiteiten van Wilms Pallets BV te Maasbracht overgenomen. Rotom zal alle activiteiten van Wilms Pallets vanuit Maasbracht voortzetten en het personeelsbestand blijft volledig in stand.

De motivatie van Rotom om Wilms Pallets over te nemen is de door de jaren heen opgebouwde sterke marktpositie van Wilms Pallets in met name Limburg. Wat ook meespeelt is de strategische ligging ten opzichte van de overige Rotom vestigingen in Son, Tilburg, Elsdorf (Duitsland) en Hamme (België). Rotom Europe BV is een van de grootste aanbieders van logistieke middelen met 12 vestigingen in 8 Europese landen, 275 medewerkers en een groepsomzet in 2012 van € 55 miljoen.

Arjan Kuiper, directeur van Rotom Europe, zegt: “Voor Rotom zijn de uitbreiding van de marktpositie, de productieruimte en buitenopslag belangrijke aspecten, ook zijn de productie faciliteiten complementair aan elkaar”. Voor Wilms Pallets is hiermee de continuïteit voor de langere termijn gegarandeerd! De afgelopen maanden is de eerste fase van de uitbreiding opslag terrein met 4.000 m2 afgerond en komt de totale oppervlakte uit op 30.000 m2. Thans wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw van een productie/reparatie hal.

De ambitie van Rotom is “het faciliteren van het logistieke proces” middels ladingdragers voor transport en opslag. Om verdere groei te realiseren investeert het bedrijf naast de bestaande activiteiten veel in de ontwikkeling van e-commerce. Nog dit jaar worden in alle landen waar Rotom actief is webshops onder de naam www.rotomshop geïntroduceerd. 

Voor meer informatie over Rotom kunt u de website www.rotom.nl raadplegen.