Logistic equipment
handled with care
Nieuwe website www.rotom.nl
Geplaatst: Sep, 27, 2012
Nieuwe website www.rotom.nl

Nieuwe website, Rotom.nl


Vanaf 27 september is de nieuwe website van Rotom Nederland (www.rotom.nl) live.
We zijn trots op de ontwikkeling van de geheel vernieuwde website, welke U in een oogopslag informeert over de scope van Rotom. Naast de nieuwe vormgeving en kleurstelling biedt de website veel informatie over de organisatie en alle producten die ze aanbiedt. Naast alle extra informatie is tevens het nieuwe logo en de nieuwe corporate identity geïmplementeerd.

Doelstelling

De doelstelling van onze nieuwe website is: om u als bezoeker, gestructureerd en snel, van de gewenste informatie te voorzien. We hebben getracht een doorvertaling van de corporate identity te maken naar het webdesign. Voor Rotom is de nieuwe website een logische stap in haar marktbenaderings strategie. In de rubriek producten vind u het grote assortiment van logistieke materialen. Door het creëren van “families” bieden we u in een bepaalde categorie verschillende type ladingdragers aan. Bijvoorbeeld: in de categorie houten pallets vindt u ook houten en metalen opzetranden.

 

Organisatie

Vanuit onze ambitie “het faciliteren van het logistieke proces” hebben we het bedrijf onderverdeeld in 3 klantgerichte bedrijfsonderdelen, deze zijn verwerkt in de Rotom scope
- Pallets
- Services
- Logistieke middelen

Rotom optimaliseert uw logistiek dankzij een zorgvuldig geselecteerd aanbod van logistieke middelen voor transport en opslag. Via een van onze vestigingen levert Rotom elk gewenst product of dienst op het juiste tijdstip en op de juiste locatie.

Kernwaarden
Kernwaarden als kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid (sustainability) staan bij Rotom hoog in het vaandel. Niet voor niets is Rotom al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner voor uw supply chain.

 

Missie

Het leveren van een kompleet aanbod van logistieke ladingdragers voor de supply chain met als doel het ontzorgen van internationale klanten in Europa. Kernwaarden hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en oplossingsgericht denken.