Logistic equipment
handled with care
Livegang website www.logistiekonline.nl
Geplaatst: Feb, 8, 2017
Livegang website www.logistiekonline.nl

Graag informeren wij u over onze nieuwe webshop www.logistiekonline.nl die we onlangs hebben gelanceerd. Begin 2017 is deze nieuwe webshop gelanceerd en is nog steeds groeiende qua assortiment. De doelstelling is om u in de loop van dit jaar een kern assortiment te kunnen aanbieden van minimaal 600 artikelen.


Rotom zou Rotom niet zijn als we naast dit kernassortiment niet ook nog de meeste van onze producten op maat kunnen (laten) maken voor u als klant.


De webshop www.logistiekonline.nl is de specialist in logistieke middelen op het Internet, vanuit deze webshop leveren wij alle bestellingen vanaf  € 250  (excl.  BTW)  gratis binnen Nederland. Maandelijks mag u van ons een nieuwsbrief verwachten waarin we u op de hoogte houden van onze aanbiedingen, wij geven hierin ook tips over het gebruik van onze producten en laten we u kennis maken met nieuwe items in het assortiment.


We willen u met onze webshop goed en snel van dienst zijn en hopen u te mogen verwelkomen op ons platform  www.logistiekonline.nl, heeft u vragen opmerkingen of mist u iets in ons assortiment op de webshop dan vernemen wij dat graag.