Logistic equipment
handled with care
Rotom Europe behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland
Geplaatst: Nov, 2, 2016
Rotom Europe behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Rotom Europe behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Rotom is
een FD Gazelle en dingt bovendien mee naar een gouden, zilveren of bronzen gazellen Award. Een bijzondere prestatie voor een bedrijf dat opereert in de logistieke sector.


SON – 2016 mag met recht een succesvol jaar worden genoemd, na ontvangst van de Nationale Business succes Award, mag Rotom zich vanaf nu ook scharen onder de FD Gazelle. In de periode 2013-2015 heeft Rotom Europe een omzetstijging gerealiseerd van 33%, waardoor de omzet over 2015 uitkwam op € 73 MLN, tevens is het bedrijfsresultaat fors verbeterd. De omzetverhoging komt voort uit een klant gerichte aanpak en het aanbieden van een totaal pakket van logistieke middelen voor transport en opslag waarbij de klant ontzorgd wordt.

Recentelijk heeft Rotom een deelneming in Hoza genomen. Hoza is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van metalen ladingdragers waaronder rolcontainers voor post en parcel bedrijven. Door samenvoeging  van beide bedrijven ontstaat een sterke metaaltak die niet alleen de Benelux markt, maar ook de Europese markt kan bedienen via 15 eigen vestigingen.  De groepsomzet zal naar verwachting uitkomen op € 100 MLN over 2016. In het bedrijf zijn totaal 400 medewerkers werkzaam, waarvan 125 in Nederland.