Logistic equipment
handled with care
Overname website www.123pallets.nl
Geplaatst: Mar, 22, 2017
Overname website www.123pallets.nl

Overname 123pallets In het eerste kwartaal van 2017 heeft de Rotom groep de webshop www.123pallets.nl overgenomen. Deze website is een perfecte aanvulling op onze online activiteiten. www.123pallets.nl was de eerste webshop in Nederland die zich gespecialiseerd heeft in pallets en toebehoren en is daarmee een autoriteit.

Sinds de start van deze webshop was Rotom Nederland al een van de geselecteerde toeleverancier van de producten. Sinds de overname is het hele beheer en de ontwikkeling ervan in handen van Rotom Nederland.

De webshop www.123pallets.nl is vanaf de start bij uitstek de webshop waar bedrijven en particulieren terecht kunnen voor een grote diversiteit aan houten pallets. Voor bedrijven zijn vooral de wegwerp of eenmalige pallets en de opzetranden zeer interessant. Particulieren kiezen veelal voor de EPAL Europallets om er tuinmeubilair of loungesets van te maken. De webshop www.123pallets.nl is een mooie aanvulling voor Rotom Nederland. De meest voorname reden voor deze overname is dat we met deze nieuwe webshop en www.logistiekonline.nl in de volledige behoefte voorzien met producten die gebruikt kunnen worden in uw supply chain.